Tiara's FotoPage

By: Tiara Honey

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Apr-2008 23:44 Email | Share | | Bookmark
Lawatan ke Taman Laut Tunku Abdul Rahman, Sabah

 
 
Hati-hati Puan...
View all 45 photos...
Program seterusnya selepas balik dari xpdc mendaki Gunung Kinabalu, pada pagi hari Isnin (17 Mac 2008), kitorang pi melawat Taman-taman Laut Sabah pulak. Dalam keadaan kaki yang masih sakit dan bengkak, sanggup lagi gagahkan diri panjat bot Jabatan Laut Sabah. Hehe..... Program ni diadakan dengan kerjasama Jabatan Laut Sabah. Thanks to Roslinah n staf dr JLSbh. Dijadualkan sepatutnya akan melawat 3 buah pulau. Tapi disebabkan ada masalah teknikal pada bot, hanya sempat melawat sebuah sahaja, Pulau Manukan. Cantik betul! Air yg jernih dan paling best, dapat rendam kaki dan main-main dengan ikan-ikan yang jinak. Lps tu, kami turun dekat jeti yg terletak dekat dengan pekan Kota Kinabalu. Sambung pulak shopping kat Pasar Filipino. Huhh..... semangat shopping lebih kuat walaupon masa tu kaki dah sakit sangat. Hahahaha..... Enjoy the pics......!!!


Tuesday, 25-Mar-2008 00:10 Email | Share | | Bookmark
Xpdc Mendaki Gunung Kinabalu 2008

Berkumpul di Jab. Laut Sabah jam 5.30 pg.
Tgh cx brg2 nak bawak.
Sema brg kene bungkus dlm plastik. If hujan, takut basah
View all 47 photos...
Tarikh naik : 15 Mac 2008
Tarikh turun : 16 Mac 2008



p/s : more pics will be updated soon........


Monday, 18-Feb-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan di Pulau Payar

Kat Dataran Helang, before naik feri ke Pulau Payar
Posing lagi b4 terjun laut... hehe
aik... sempat menyelit lagi...
View all 10 photos...
Tarikh : 2 Februari 2008 (Sabtu)
Lokasi : Pulau Payar

Hari ni adalah hari yang paling seronok sekali. Inilah kali pertama aku dapat peluang snorkling dan melihat kelibat ikan-ikan yang berbagai saiz dan warna. Tak ketinggalan juga melihat sendiri macamana rupa mentimun laut atau lebih dikenali dgn nama Gamat. Panjang n besar.... Ntah brapa kali aku terpijak mentimun laut tu pon tak kira sebab dah terlampau geli sgt tengok dia bergerak-gerak dlm air. hehehehe......... Walaupon x reti berenang, tp berjaya gak laa apungkan diri dgn bantuan kengkawan. perghhh.. mmg best kalo betul-betul dpt berenang. bole berenang jauh skit. Dpt tengok sendiri karang laut yg warna-warni, ikan yg comel-comel termasuk ikan barracuda n kerapu sebesar 3 kaki. Nak jugak tengok cemana rupa landak laut yg selama ni diorang takut kalo terserempak. Kalo tercucuk, mmg boleh bawa maut. Ada cara nak hilangkan bisa landak laut tu. Eeeee......... ni semua yg buat bersemangat betul nak belajar berenang nih... hehehehe...

p/s : more updates n pics soon......!!!!


Wednesday, 28-Mar-2007 00:50 Email | Share | | Bookmark
Update gambar Wedding my Sista.....

My beloved family....
My siblings.....
Angah n Bang Long...
View all 16 photos...


Tuesday, 13-Mar-2007 00:57 Email | Share | | Bookmark
Teater Tun Perak, Panggung Bandaraya KL

my kezen, most left... izzati
ni adik dia plak, wanie.... tgh nyanyi ngan pak hamid
wanie yg baju cerah, tgh hiburkan permaisuri Tun Kudu
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net